fbpx

Levering og returnering

RETURNERING af varer købt på west-wind.dk

Hvis du fortryder dit køb, har du 365 dages returret. Du skal blot udfylde den returseddel som du fik sammen med din vare og vedlægge den sammen med din returordre når du sender den til os.

For at vi kan refundere pengene, må varen ikke være brugt, beskidt, beskadiget eller lugte af røg. Du må afprøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Alle mærker og pristags på tøjet skal være intakte. Når du sender varerne retur, skal de returneres i original emballage. De originale skoæsker, kan ikke bruges som fragtemballage. Vi forbeholder os retten til at trækket et gebyr på 25 kr., hvis ovenstående ikke er overholdt.

Vi refunderer beløbet for de returnerede varer til det anvendte betalingskort, når vi modtager returpakken.

Bemærk: Det er ikke muligt at ombytte til en anden vare. Vi refunderer i stedet dit køb, så du kan lave en ny ordre på west-wind.dk

Du kan returnere dit køb på to måder – via vores webshop eller i en af vores butikker.

RETUR VIA WEBSHOP

Du kan hente din returlabel via den mail, du modtog da vi afsendte din ordre. Du skal blot trykke på linket “returlabel her”. Denne label koster 29.- og vil blive fratrukket inden vi refunderer dine penge. Udfyld retursedlen som du modtog med dine varer og læg den i pakken, sammen med de varer du ønsker at returnere. Send din pakke fra en GLS pakkeshop.

Bemærk: Hvis du ikke anvender den returlabel der skabes via mailen, er du selv ansvarlig for dine varer, indtil de når vores lager. Husk at bede om en kvittering når du afleverer din pakke hos GLS. Det er dit bevis for at det nu er GLS, der har ansvaret for pakken.

RETUR VIA VORES BUTIKKER

Ønsker du at returnere din ordre i en af vores butikker, kræver det blot at du medbringer din ordrebekræftelse. Så kan du gå ind og få ombyttet eller pengene retur for din ordre. Vores butikker og åbningstider kan findes på west-wind.dk

Ved spørgsmål er du altid velkommen til kontakte WestWind kundeservice på tlf. 75210033