fbpx

Om Westwind

Westwind åbnede den første butik i Blåvand i 1985. Sortimentet var et mix af Surf brætter, våddragter og sportsbeklædning. Surfdelen overgik efter et par år til specialiserede Westwind Surfshops ved Bork Havn og Hvide Sande.I takt med adskillige ombygninger og udvidelser blev sortimentet en blanding af sport-, outdoor- og fritidsbeklædning – med markedets stærkeste mærker såsom: Nike, Adidas, Hummel, Jack Wolfskin, Wellensteyn, Fjällräven, Didriksons, Salomon, Elkline, Naketano, H2O, Signal, PelleP, Blue Sportswear, CMP, Bergans, Tenson og mange flere.
Butikken i Blåvand har siden fået yderligere 18 filialer, beliggende i kystbyer fra Rømø i syd til Skagen i Nord og med en enkelt afstikker til Marielyst på Falster og Ebeltoft på Djursland. I år 2016 åbnede Westwind sin webshop under www.west-wind.dk. En webshop som har til formål at afspejle de fysiske butikker i så stor udstrækning det er muligt.

Westwind Gruppen har administration og lager på Hammeren 16 i Varde og vi driver desuden 3 Intersport butikker, 3 Westwind Outlets , 2 Westwind Outdoor butik.

Westwind butikkerne sælger udelukkende mærkevarer, og grundet beliggenheden i turistbyerne langs den jyske vestkyst er sortimentet også tilpasset de mange udenlandske feriegæster – især tyske – der holder ferie i Danmark.

Westwind har en ambition om at have et stort udvalg, som hænger godt sammen på tværs af mærkerne. Vi har udvalgt de mærker og deres produkter, som egner sig til de aktive kunder som besøger vores butikker. Hvor det er muligt, forsøger vi at købe op i de store størrelser 3XL, 4XL og 5XL.

Vores største ambition er dog, at du som kunde får indfriet dine forventningerne til udvalg, kvalitet, pris og god service og dermed ønsker at handle med os igen.