fbpx

Didriksons Jolina Jakke W

Didriksons Jolina Jakke W

600 Kr.

  • 36
  • 40
  • 42
  • Grå
Ryd

Beskrivelse

Smart dameregnjakke fra Didriksons. Jolina Women’s Parka er i polyamid med PFC-fri imprægnering, og den har et løst inderfor. Der er tapede sømme overalt, og vandsøjletrykket ligger på 4.000 mm.

Jakken er åndbar, og det er en rigtig god idé at vaske og gen-imprægnere den med jævne mellemrum for at holde åndbarheden så effektiv som muligt. Det klares nemt med en tur i vaskemaskine og tørretumbler med passende vaske- og imprægneringsmiddel. Følg blot vaskeanvisningen.

Jolina Women’s Parka har justerbar hætte og en 2-vejs frontlynlås, der er skjult bag en bred klap. Snøren i livet gør det muligt at give jakken en anden facon eller bare at lukke lidt af for vinden. Ærmerne kan også justeres.

Brand

Didriksons

Didriksons: Didriksons er et af de mest fremstormende svenske outdoor mærker lige nu. De laver lækkert og funktionelt tøj i et prisniveau, hvor de fleste kan være med. Derfor er Westwind utrolig glade for at have mærket i vores sortiment. Didriksons har en enkel filosofi: De udfordrer ikke elementerne - de adopterer dem. Det er denne grundfilosofi, Didriksons har arbejdet efter siden Julius og Hanna Didrikson begyndte at lave arbejdstøj for fiskerne i Grundsund tilbage i 1913. Virksomheden har hele tiden udviklet sig som mærke. Didriksons går meget op i miljøet og stræber efter at reducere deres fodspor i denne verden. Blandt andet minimerer de brugen af kemikalier, forbyder brugen af alle giftige stoffer i tøjet, og forsøger at reducere brugen af vand, energi og transport, så meget de kan. Tøjet fra Didriksons er lavet til helt almindelige mennesker i alle aldre. Deres koncept er at skabe funktionelt tøj med et tidløst design, der kan bruges hver dag, uanset hvad vejret siger.
Didriksons

Yderligere information

Størrelse

, ,

Farve

  • Fri fragt ved køb over 698.-
  • Returlabel 29.-
  • Leveringstid 2-5 hverdage

Produkt forespørsel