fbpx

Elkline Curly Poncho W

Elkline Curly Poncho W

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Beskrivelse

Elkline Curly Poncho er en super flot og lækker lille overtræks-ting, som du kan bruge som et ekstra lag varme i de koldere måneder, mens du på samme tid er fuldstændig sikker på, at du ser super smart ud. Modellen er fremstillet af et behageligt og varmende materiale i grov strik og har en normal pasform i en størrelse, der passer til alle. Denne poncho er et absolut must-have i enhver garderobe og passer til stortset alt tøj.

  • Nem og hurtig at tage af og på
  • Læderpatch med logotryk
  • One size fits all
  • Materiale: 70% polyakryl, 30% uld

Brand

Elkline

Elkline – Din tro følgesvend igennem alle situationer

Det tyske mærke Elkline blev etableret tilbage  i 1999. Vision var allerede dengang, at hver enkelt stykke tøj kan være en tro følgesvend igennem alle situationer i livet. Det stiller høje krav til produkterne.

Produkterne skal dermed  ikke kun  være af høj kvalitet, men skal ligeledes være i et design, der holder fra sæson til sæson.

Elkline har valgt den sympatiske elg som gennemgående symbol i deres brand. Den skal understrege, at mærket producerer outdoor tøj med humoristisk sans til hele familien.

Westwind ser Elkline som et mærke, der er på vej frem i Europa. Vi har derfor valgt at føre et udvalg af Elklines produkter. Det gør vi også, fordi vi mener, mærket kan bidrage med høj kvalitet og humor. Det passer godt ind i vores sortiment.

Derudover mener vi, at Elklines design og kvalitet lever op til alle de forventninger, vi selv og vores kunder har til et stærkt kvalitetsprodukt.

Elkline

Yderligere information

Størrelse

Farve

,

  • Fri fragt ved køb over 700.-
  • Returlabel 29.-
  • Leveringstid 2-5 hverdage