Fjällräven rygsæk Känken 17

Fjällräven rygsæk Känken 17

1.000 Kr.900 Kr.

  • One size
  • Sort
  • Blå
  • Gul
Ryd

Beskrivelse

Denne Kånken 17 model er en opdateret version af den klassiske rygsæk fra Fjällräven som vi allesammen kender. Modellen har polstrede remme samt et polstret rum der passer til en 17″ bærbar. Her kan hele fronten lynes ned, hvor der åbnes til taskens store rum. Her finder man et navneskilt og en praktisk, udtagelig sidelomme som samtidig beskytter og støtter ryggen. Derudover er tasken udstyret med en sidelomme til en drikkedunk, avis eller lignende, samt en forlomme med lynlåslukning. På forsiden er placeret et reflekterende logo over forlommen, samt en aflang refleks under forlommen.
Modellen er fremstillet af Vinylon F hvilket betyder, at stoffet trækker sig sammen ved vandpåførsel og er altså til en vis grad vandtæt.

Tasken måler 42 x 30 x 18 cm., vejer 500 gram og kan rumme op til 20 liter.

Brand

Fjällräven

Fjällräven: Fjällräven blev grundlagt I 1960 af Åke Nordin i hans hjemby örnsköldsvik i Sverige. I mere end 50 år har Fjällräven raffineret deres klassiske produkter og har aldrig stoppet med at udvikle nye klassikere. I Westwinds sortiment af Fjällräven finder du mange tidløse, funktionelle og holdbare produkter. Selvfølgelig finder du Fjällrävens klassikere som f.eks. Greenland jakken, Kånken-rygsækken, Vidda-bukserne og Expeditions dunjakken. West Wind giver dig den bedste Fjällräven vinterjakke til damer som er til salg online i Danmark. Lige siden Fjällräven blev grundlagt har deres drivkraft været at udvikle produkter, der gør det lettere for os alle at nyde naturen. Køb Fjällräven her til de bedste priser.
Fjällräven

Yderligere information

Størrelse

Farve

, ,

  • Fri fragt ved køb over 698.-
  • Returlabel 29.-
  • Leveringstid 2-5 hverdage

Produkt forespørsel