fbpx

Haglöfs Moonlite +7 Sovepose

Haglöfs Moonlite +7 Sovepose

500 Kr.

  • One size
  • Orange
  • Blå
Ryd

Beskrivelse

Haglöfs Trail Lite sovepose

Praktisk sovepose til sommernatten, overnatninger eller som ekstra sovepose i din almindelige sovepose, så du kan nyde naturen om vinteren. Kompression pose medfølger.

Ekstrem temperatur: 0 ° C

Komfort temperatur: +7 ° C

Syntetisk Airfill påfyldning

Yderst Ripstop Nylon, foret med polyester DRYSKIN

Farve: Sort, Grå

Højde: 190 cm

Fås med venstre og højre lynlås

Prop soveposen ind i kompressionsposen i stedet for at rulle den. For at holde isoleringskvaliteten i din kunststofsovepose i bedst mulig stand, er det bedre at lufte produktet i stedet for at vaske det for ofte, fordi den silikone, de syntetiske fibre er behandlet med, forsvinder gradvist ved vask. Ved langtidsopbevaring bør du anbringe soveposen i en stor opbevaringspose. Brug ikke kompressionsposen.

Brand

Haglöfs

Haglöfs blev grundlagt for over 90 åar siden af en mand med både visioner og drømme. Wiktor Haglöf, søn af en skovhugger som havde en overbevisning om at hvis man ville have den helt rigtige kvalitet, så måtte man lave det selv. Dengang var udendørsarbejde et krav for mange og ofte en kamp for at holde sig tør og varm i det uforudsigelige svenske vejr. Så Wiktor Haglöf ville starte sit firma for at gøre livet og arbejdet mere tålelig for dem der måtte arbejde udendørs. Han var overbevist om, at der var behov for et nyt udendørs tøjmærke hvor kvalitet og produkternes finesser og egenskaber har et formål og er på højeste kvalitative niveau. Haglöfs er i dag bygget på et stærkt værdidrevet fundament. De er pålidelige, nysgerrige og stolte. Pålidelighed betyder, at du kan stole på dit Haglöfs gear til at holde og være funktionel og bæredygtig. I Westwind er vi stolte af at forhandle et så kvalitativ og cool produkt som Haglöfs. De lever til fulde op til vores krav som leverandør.
Haglöfs

Yderligere information

Størrelse

Farve

,

  • Fri fragt ved køb over 700.-
  • Returlabel 29.-
  • Leveringstid 2-5 hverdage