fbpx

Hestra Deerskin Uldhandske

Hestra Deerskin Uldhandske

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Beskrivelse

Super lækker uldhandske til herre fra kvalitetsbrandet Hestra. Handskens overdel er af en lækker uldkvalitet som er varmende og komfortabel, hvor håndfladerne er dækket af skind fra nordamerikanske hvidhalehjorte. Derudover er handsken foret med uld og udstyret med elastik ved håndleddet. Kombinationen af materialer gør handsken perfekt til ski- og snowboard, eller andre aktiviteter i minusgrader. Takket være handskens klassiske og eksklusive design, kan modellen også sagts anvendes som en dress glove.

Mål omkring den bredeste del af din håndflade foran tommelfingeren:
20 cm. – 21 cm. = størrelse 8
22 cm. – 23.5 cm. = størrelse 9
24 cm. – 26 cm. = størrelse 10

Brand

Hestra

Hestra – hænderne i fokus

Hænderne er altid i fokus hos Hestra. I over 80 år har de udviklet handsker, der giver varme, beskyttelse og den gode fingerfornemmelse selv under de mest vanskelige forhold. I dag producerer de over 400 forskellige typer af handsker, som passer til alle formål af udendørsaktivitet.
Hestra stammer fra Småland i Sverige helt tilbage i år 1936, og blev startet af Martin Magnussen og hans familie. Egentlig startede Martin med at lave slidstærke handsker til de lokale tømrer. Men ikke længe efter begyndte han også at udvikle specialfremstillede skihandsker.
I dag er mærket et af de mest anerkendte mærker indenfor skihandsker. En anerkendelse som de har opbygget igennem mange år, hvor de aldrig er gået på kompromis med kvaliteten eller den gode pasform.

Hestra

Yderligere information

Størrelse

, , ,

Farve

,

  • Fri fragt ved køb over 700.-
  • Returlabel 29.-
  • Leveringstid 2-5 hverdage