fbpx

Ivanhoe GY Elsabo Strik W

Ivanhoe GY Elsabo Strik W
Style: 1100478

1.100 Kr.

  • S
  • M
  • L
  • S/M
  • Grå
  • Sort
Ryd

Beskrivelse

En fantastisk 100% filtet uldtrøje med en generøs pasform og en draperet omslagskrave, der falder smukt og er umulig ikke at elske. Tøjet er udviklet og strikket på vores egen fabrik i Gällstad. GY Elsabo er en del af vores GY kollektion – en flok gamle klassikere, der er blevet opdateret med nye materialer og ny teknologi. Kollektionen byder på behageligt uldtøj, der passer til alt fra arbejde til fritidsaktiviteter.

– Sælges i dobbeltstørrelser; S=36/38, M=40/42 og L=44/46
– Dejlig afslappet pasform
– Omslagskrave
– Lille smagfuldt logomærke i Jacron på nederste venstre ærme
– Bluesign-certificeret® garn, Mulesingfri uld, OEKO-TEX-certificeret® lynlås, logomærke i Jacron

– 100% filtet uld
– 450 g/m²

Brand

Ivanhoe

Ivanhoe Of Sweden blev grundlagt i Gällstad, i Sverige tilbage i 1946.

Den dag i dag er Gällstad stadig omdrejningspunkt for hele virksomheden, og produktion, design, produktudvikling, hovedkontor og lager er stadig tilstede i Gällstad.

Ivanhoe arbejder med fåreuld, der udvikler sig og tilpasser sig ud fra din kropstemperatur. En egenskab, som er stort set umuligt at genskabe med kunstige fibre.

Uld har naturlige luftlommer, og i disse luftlommer opsamler og holder uld på kropsvarmen, så man ikke kommer til at fryse selv ved lave temperaturer.

Uld er selvrensende og absorberer fugt fra kroppen. Faktisk kan uld opsamle op til 30% af sin egen vægt, uden at føles fugtigt.

Ivanhoe er et nyt mærke her på West-Wind.dk og vi er rigtig glade for at kunne tilbyde disse lækre kvalitetsprodukter til vores kunder.

Under produktionen af Ivanhoe bruges ingen miljøskadelige eller giftige tilsætningsstoffer. Når uldmaterialerne vaskes tilføjes kun et skyllemiddel, det er alt. Blødgøringsmidlet opfylder en række miljøstandarder, og er godkendt til både BlueSign ® og GOTS ® produktion.

PLEJERÅD TIL ULD

Det bedste man kan gøre for sit uldtøj er at lufte det. Lufte, lufte, lufte. På den måde, og fordi, det er selvrensende, skal man ikke vaske det ret ofte.

Fjern snavs og pletter med det samme, og hæng tøjet til luftning. Hvis det herefter ikke synes helt rent, så kan det være tid til en rigtig vask. Brug der kun vaskemiddel beregnet til uld.

 

Yderligere information

Størrelse

, , ,

Farve

,

  • Fri fragt ved køb over 700.-
  • Returlabel 29.-
  • Leveringstid 2-5 hverdage