Jack Wolfskin Pam Skuldertaske W

Jack Wolfskin Pam Skuldertaske W

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Beskrivelse

Jack Wolfskin skuldertaske

PAM har masser af plads til dagligdagsnødvendigheder, som dine nøgler, pung, magasiner og rejseparaply og inkluderer en skjult sikkerhedslomme bagpå til værdigenstande.

Klappen har et magnetisk fastgørelseselement. En lynlås under klappen giver adgang til hovedrummet og giver yderligere beskyttelse mod tyveri. Du kan nemt justere skulderremmen til den længde, der passer dig bedst. Remmen løber hele vejen rundt om tasken, hvilket betyder, at du kan skubbe spændet for at forhindre, at den kommer i vejen.

Mål: 25 x 34 x 11 cm

Brand

Jack Wolfskin

Jack Wolfskin: Siden 1981 har Jack Wolfskin's produkter overbevist krævende outdoor entusiaster med deres meget høje kvalitet og avancerede funktionalitet i sport, trekkingtøj og matchende outdoor udstyr. Hos Westwind er vi stolte af, at Jack Wolfskin siden sin start, har udviklet sine produkter gennem tilbagemeldinger fra brugerne, hvilket har resulteret i særdeles funktionelle produkter. Deres produkter er designet til at holde dig varm og tør samtidig med, at tøjet sidder perfekt og behageligt. Selv under ekstreme forhold. Ingen detalje er for lille til, at Jack Wolfskin gør alt hvad de kan for at forbedre den. Brandet er eksklusivt, holdbart og funktionelt outdoor beklædning, som kan modstå barske vind, vejr og terræn udfordringer. Jack Wolfskin giver kort sagt den ultimative outdoor følelse i et moderigtigt design.
Jack Wolfskin

Yderligere information

Størrelse

Farve

, , , , ,

  • Fri fragt ved køb over 698.-
  • Returlabel 29.-
  • Leveringstid 2-5 hverdage

Produkt forespørsel