Peak Performance Moment Vest M

Peak Performance Moment Vest M

Denne vare er p.t. ikke pĂĽ lager og er derfor ikke tilgĂŚngelig.

Beskrivelse

Karakteristisk dunvest til herre fra Peak Performance med blank finish i overfladen og en dejlig varm komfort. Moment vesten er designet med høj krave, gennemgüende lynlüs, to forlommer og en inderlomme med lynlüs samt et logotryk pü brystet. Den er overfladebehandlet süledes at den er vandavisende, hvor dunforingen sikrer super varmeisolering.
Dunet er af super kvalitet, da det er producret varmere og mere slidstĂŚrkt end normalt. Dunen er desuden er RDS mĂŚrket, hvilket vil sige, at det kommer fra ordentlige forhold.

Produktet kan vaskes ved 40 grader. Der findes en CleverCare miljørigtig vaskeguide i vaskemÌrket.

100% genanvendt polyamid
For: 100% genanvendt polyamid
Fyld: 80% dun og 20% fjer

Brand

Peak Performance

Firmaet og mÌrket Peak Performance blev oprindelig dannet af 3 erfarne skiløbere, som ikke synes at markedets davÌrende udvalg levede op til deres forventninger hverken til funktionalitet eller design. De manglede noget beklÌdning som designmÌssigt ikke skulle vÌre kedelig, men heller alt for vildt. Det mütte gerne kunne holde designstilen i en lÌngere periode og sü skulle tøjet have de krÌvende funktionaliteter der gjorde at de kunne blive pü løjpen i lÌngere tid. Oprindelig var tanken faktisk kun at lave tøj til dem selv og deres nÌrmeste skivenner, men de svenske forbruger ville det anderledes. Efterspørgslen voksede via mund til mund fordi folk ville hellere have Peak Performances tidløse design og meget høje kvalitet. I dag laver Peak Performance de fleste former for beklÌdning til aktiv udendørs brug. De designer og udvikler tøj til büde ski, vandring og golf. De laver funktionel beklÌdning til at holde dig varm og tør under ekstreme forhold. Og de laver de lÌkreste jakker og bukser som er gearet til at bevÌge sig i. Virksomheden og mÌrket Peak Performance der laver dame jakker blev oprindelig dannet af 3 erfarne skiløbere, der ikke mente at markedets valg pü davÌrende tidspunkt levede op til deres forventninger med hensyn til funktionalitet eller design.
Peak Performance

Yderligere information

Størrelse

, ,

Farve

  • Fri fragt ved køb over 698.-
  • Returlabel 29.-
  • Leveringstid 2-5 hverdage

Produkt forespørsel