Peak Performance Moment Vest M

Peak Performance Moment Vest M

1.500 Kr.1.200 Kr.

  • M
  • L
  • X-Large
  • Rød
Ryd

Beskrivelse

Karakteristisk dunvest til herre fra Peak Performance med blank finish i overfladen og en dejlig varm komfort. Moment vesten er designet med høj krave, gennemgående lynlås, to forlommer og en inderlomme med lynlås samt et logotryk på brystet. Den er overfladebehandlet således at den er vandavisende, hvor dunforingen sikrer super varmeisolering.
Dunet er af super kvalitet, da det er producret varmere og mere slidstærkt end normalt. Dunen er desuden er RDS mærket, hvilket vil sige, at det kommer fra ordentlige forhold.

Produktet kan vaskes ved 40 grader. Der findes en CleverCare miljørigtig vaskeguide i vaskemærket.

100% genanvendt polyamid
For: 100% genanvendt polyamid
Fyld: 80% dun og 20% fjer

Brand

Peak Performance

Firmaet og mærket Peak Performance blev oprindelig dannet af 3 erfarne skiløbere, som ikke synes at markedets daværende udvalg levede op til deres forventninger hverken til funktionalitet eller design. De manglede noget beklædning som designmæssigt ikke skulle være kedelig, men heller alt for vildt. Det måtte gerne kunne holde designstilen i en længere periode og så skulle tøjet have de krævende funktionaliteter der gjorde at de kunne blive på løjpen i længere tid. Oprindelig var tanken faktisk kun at lave tøj til dem selv og deres nærmeste skivenner, men de svenske forbruger ville det anderledes. Efterspørgslen voksede via mund til mund fordi folk ville hellere have Peak Performances tidløse design og meget høje kvalitet. I dag laver Peak Performance de fleste former for beklædning til aktiv udendørs brug. De designer og udvikler tøj til både ski, vandring og golf. De laver funktionel beklædning til at holde dig varm og tør under ekstreme forhold. Og de laver de lækreste jakker og bukser som er gearet til at bevæge sig i. Virksomheden og mærket Peak Performance der laver dame jakker blev oprindelig dannet af 3 erfarne skiløbere, der ikke mente at markedets valg på daværende tidspunkt levede op til deres forventninger med hensyn til funktionalitet eller design.
Peak Performance

Yderligere information

Størrelse

, ,

Farve

  • Fri fragt ved køb over 698.-
  • Returlabel 29.-
  • Leveringstid 2-5 hverdage

Produkt forespørsel