fbpx

Peak Performance Rider Zip Hood Cardigan M

Peak Performance Rider Zip Hood Cardigan M

800 Kr.

  • M
  • L
  • X-Large
  • 2X-Large
  • Navy
Ryd

Beskrivelse

Rider hættetrøjen til mænd fra Peak Performance, er oplagt til brug under træning og aktivitet takket være dens svedabsorberende og hurtigttørrende egenskaber. Her får du altså en hoodie i en super strækbar og komfortabel kvalitet, som med sin forholdsvis tætsiddende pasform og hætte er en kanon følgesvend på cykel- og løbeture. Modellen tilbyder desuden to rummelige forlommer med lynlås, en gennemgående lynlås og sidst men ikke mindst et logotryk på hætten som giver modellen et sporty look.

91% polyester og 9% elastan

Brand

Peak Performance

Firmaet og mærket Peak Performance blev oprindelig dannet af 3 erfarne skiløbere, som ikke synes at markedets daværende udvalg levede op til deres forventninger hverken til funktionalitet eller design. De manglede noget beklædning som designmæssigt ikke skulle være kedelig, men heller alt for vildt. Det måtte gerne kunne holde designstilen i en længere periode og så skulle tøjet have de krævende funktionaliteter der gjorde at de kunne blive på løjpen i længere tid. Oprindelig var tanken faktisk kun at lave tøj til dem selv og deres nærmeste skivenner, men de svenske forbruger ville det anderledes. Efterspørgslen voksede via mund til mund fordi folk ville hellere have Peak Performances tidløse design og meget høje kvalitet. I dag laver Peak Performance de fleste former for beklædning til aktiv udendørs brug. De designer og udvikler tøj til både ski, vandring og golf. De laver funktionel beklædning til at holde dig varm og tør under ekstreme forhold. Og de laver de lækreste jakker og bukser som er gearet til at bevæge sig i.

Virksomheden og mærket Peak Performance der laver dame jakker blev oprindelig dannet af 3 erfarne skiløbere, der ikke mente at markedets valg på daværende tidspunkt levede op til deres forventninger med hensyn til funktionalitet eller design.

Peak Performance

Yderligere information

Størrelse

, , ,

Farve

  • Fri fragt ved køb over 700.-
  • Returlabel 29.-
  • Leveringstid 2-5 hverdage