fbpx

Salomon Leonis GTX Sko M

Salomon Leonis GTX Sko M

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Beskrivelse

Fantastisk vandresko til herrer, som har en core-tex membran.
Denne core-tex membran er så super god, fordi den holder skoen vandtæt, men stadig gør den åndbar. Derfor vil skoen holde dine fødder tørre og behagelige, også selvom det både regner og blæser.
Skoen har contagrip i ydersålen, hvilket gør at du står bedre fast i underlaget, uanset om det er bløde eller hårde overflader du bevæger dig på.
Desuden sikrer den beskyttende tå og hælkappe en stabil og fastlåst kvalitet, som beskytter din fod mod slag og tryk.

Brand

Salomon

Salomon: Salomon-mærket blev oprettet I de franske alper tilbage i 1947. Kvaliteten og det gode håndværk er altid den drivende kraft i Salomons produkter. Salomons passion for bjergsport er grundlaget for deres produktudvikling, og dette bygger også grund til, at det er en del af sortimentet hos Westwind. Deres ambition er at skabe udstyr, der giver dem frihed til at udfordre alle bjerge i verden. West Wind tilbyder dig Salomon damesko og Salomon støvler til mænd til salg online til en overkommelig pris. I et samfund, hvor travlhed og stress har taget over, ser Salomon behovet for, at vi mennesker begiver os til at lege og komme mere i kontakt med naturen. Derfor er leg essensen af Salomons brand. Udforsk her på shoppen og find de bedste Salomon Goretex sko til mænd til en nedsat pris.
Salomon

Yderligere information

Størrelse

, , , , , , , , ,

Farve

,

  • Fri fragt ved køb over 698.-
  • Returlabel 29.-
  • Leveringstid 2-5 hverdage