fbpx

Salomon Leonis Sko M

Salomon Leonis Sko M

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Beskrivelse

Kanon komfortabel og funktionel sko fra Salomon. Modellen er med sin bløde og åndbare overdel, perfekt til udeaktivitet i næsten alt slags vejr. Hernæst gør en gummisål med Contagrip skoen ekstraordinært skridsikker, og sikrer sammen med den støddæmpende EVA-mellemsål dig den opstimale aktivitet i alle former for terræn. Desuden sikrer den beskyttede tå og hælkappe en stabil og fastlåst kvalitet, som beskytter foden mod slag og tryk. I skoen findes en Ortholite sål, som er en let og åndbar økologisk produceret fodsål.

Modellen er en anelse lille i størrelsen, og vi anbefalder derfor at du går en størrelse op.

Ydersål: gummi
For: tekstil
Overdel: syntetisk/tekstil
Vægt: 330 g
Drop (hældning i mm. fra hæl til tå): 10 mm

Brand

Salomon

Salomon – Ikonisk fodtøj til dine fødder

Mærket, der efterhånden har opnået ikon status blev oprettet I de franske alper tilbage i 1947. Kvaliteten og det gode håndværk er altid den drivende kraft i deres produkter.

Passionen for bjergsport er grundlaget for deres produktudvikling, og dette ligger også til grund for, at det er en del af sortimentet hos Westwind. Deres ambition er at skabe udstyr, der giver  frihed til at udfordre alle bjerge i verden. Westwind tilbyder dig Salomon damesko og støvler til mænd til salg online til en overkommelig pris.

I et samfund, hvor travlhed og stress har taget over, ser de behovet for, at vi mennesker begiver os til at lege og komme mere i kontakt med naturen. Udforsk her på shoppen og find de bedste Salomon Goretex sko til mænd til en fast lav Westwind pris.

Salomon

Yderligere information

Størrelse

, , , , , , , , , , , ,

Farve

,

  • Fri fragt ved køb over 700.-
  • Returlabel 29.-
  • Leveringstid 2-5 hverdage