fbpx

Salomon Supercross blast GTX Sko M

Salomon Supercross blast GTX Sko M

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Beskrivelse

Supercros blast GTX blast til herrer.
Skoen har ContaGrip i ydersålen, hvilket sørger for et super greb uanset hvilket underlag du befinder dig på.
Skoen har en holdbar og smidig Core-Tex memran, som gør skoen vind, ånd- og vandtæt. En Core-tex membran er fyldt med en masse bittesmå huller, som er meget mindre end vanddråber. Disse huller er for små til, at vand og vind kan komme igennem. Dette gør, at skoen er forholdvis vandtæt. Ikke lige så vandtæt som en gummistøvle, men stadig så vand holdes ude i lang tid.
Skoen har ekstra beskyttelse ved hæl og tå, samt en støddæmpende og affjedrende mellemsål, som sørger for god komform ved hvert skridt.

Brand

Salomon

Salomon: Salomon-mærket blev oprettet I de franske alper tilbage i 1947. Kvaliteten og det gode håndværk er altid den drivende kraft i Salomons produkter. Salomons passion for bjergsport er grundlaget for deres produktudvikling, og dette bygger også grund til, at det er en del af sortimentet hos Westwind. Deres ambition er at skabe udstyr, der giver dem frihed til at udfordre alle bjerge i verden. West Wind tilbyder dig Salomon damesko og Salomon støvler til mænd til salg online til en overkommelig pris. I et samfund, hvor travlhed og stress har taget over, ser Salomon behovet for, at vi mennesker begiver os til at lege og komme mere i kontakt med naturen. Derfor er leg essensen af Salomons brand. Udforsk her på shoppen og find de bedste Salomon Goretex sko til mænd til en nedsat pris.
Salomon

Yderligere information

Størrelse

, , , , , , , , , ,

Farve

,

  • Fri fragt ved køb over 698.-
  • Returlabel 29.-
  • Leveringstid 2-5 hverdage

Produkt forespørsel