fbpx

The north face Aconcagua Jakke M

The north face Aconcagua Jakke M

1.400 Kr.

  • M
  • L
  • X-Large
  • Blå
Ryd

Beskrivelse

Aconcagua jakke fra The North Face til herrer.
Super lækker og smart dunjakke, som både er vindafvisende og åndbar, så du opretholder den gode komfort over en længere periode.
Jakken er udstyret med en lille ståkrave, gennemgående lynlås med hagebeskytter, to store forlommer med lynlås samt en lomme med lynlås på venstre bryst og en lille elastikkant ved håndleddene. Derudover, er jakken syet i kanaler, så fyldet holdes på plads. Normal pasform.

Vaskes ved 40 grader.

Ydre: 100% polyester, Fyld: 80% dun, 20% fjer

Brand

The North Face

The North Face: The North Face er opkaldt efter den koldeste og mest ubarmhjertige side af et bjerg.  Grundlæggerne af The North Face begyndte ironisk nok hele historien på en strand nær San Francisco.  Det var i 1966, hvor to entusiaster besluttede sig for at følge deres lidenskaber inden for bjergvandring og grundlagde en lille detailbutik med vandreudstyr. Senere begyndte de to grundlæggere selv af designe og producere noget af det udstyr, som de solgte i butikken. Op igennem 1960ërne begyndte de at interessere sig for mere ekstreme udfordringer og begyndte at sponsorer bjergbestigere i deres kamp om at bestige nogle af verdens højeste bjerge. Af flere omgange har The North Face hjulpet opdagelsesrejsende med at bestige bjergene i Himalaya. I dag er The North Face en af største leverandør i USA af hardcore outdoorudstyr. De tilbyder en omfattende samling af overtøj, skitøj, soveposer, pakker og telte. Op igennem 1990érne begyndte The North Face også at interessere for udviklingen af tøj og sko til vandring og trekking. Derfor mener Westwind ikke, at man kan komme udenom The North Face i vores webbutik. Brandet udfordrer konstant grænserne for hvad deres tøj og sko skal kunne klare. The North Face har i dag et kæmpe produktprogram, som dækker alt lige fra vandring over outdoor til ski og løb/trekking.
The North Face

Yderligere information

Størrelse

, ,

Farve

  • Fri fragt ved køb over 698.-
  • Returlabel 29.-
  • Leveringstid 2-5 hverdage

Produkt forespørsel

antifriday-1