fbpx

The North Face Base Camp Duffel L Taske

The North Face Base Camp Duffel Taske

1.000 Kr.

  • L
  • Rød
  • Sort
Ryd

Beskrivelse

The North Face Base Camp Duffel L Taske

En yderst praktisk og robust duffel bag fra The North Face. Det er en helt perfekt taske til et væld af situationer, hvor du har brug for at medbringe grej eller tøj. The North Face Duffel L taske er af 1000D phtalatfri TPE og ballistics nylon, som desuden er vandafvisende. Derudover er den syet med dobbeltsyninger, og kan bæres både i hånden og på ryggen. Dette justeres ved hjælp af et par regulerbare og aftagelige rygsækseler for optimal komfort. Tasken måler 40 x 70 x 40 cm., kan rumme op til 95 liter og vejer 1840 gram.

Duffeltasken er først og fremmest udstyret med en stor D-formet vandafvisende lynlås, som åbner for hovedrummet. Heri er en netlomme med lynlåslukning at finde på bagsiden af åbningen. I den ene ende har tasken et ekstra rum med lynlåslukning, hvori der er en yderligere netlomme indeni. Derudover er tasken udstyret med fire kompressionsremme og et lille gennemsigtigt vindue til ID-opbevaring. I begge ender af tasken forekommer det velkendte logotryk, der kendetegner The North Face. Alt i alt en praktisk og yderst anvendelig taske.

Tasken fremstår i et tidsløst design i en fantastisk kvalitet, som er kendetegnet for The North Face.

The North Face Base Camp Duffel L taske leveres desuden i en praktisk opbevaringspose. Med den kan du kompakt og praktisk opbevare din duffel bag, når den ikke er i brug.

Materiale: 1000D talatfrit TPE laminat og 840D Jr. ballistisk nylon

Brand

The North Face

The North Face:
The North Face er opkaldt efter den koldeste og mest ubarmhjertige side af et bjerg. 
Grundlæggerne af The North Face begyndte ironisk nok hele historien på en strand nær San Francisco.  Det var i 1966, hvor to entusiaster besluttede sig for at følge deres lidenskaber inden for bjergvandring og grundlagde en lille detailbutik med vandreudstyr. Senere begyndte de to grundlæggere selv af designe og producere noget af det udstyr, som de solgte i butikken. Op igennem 1960ërne begyndte de at interessere sig for mere ekstreme udfordringer og begyndte at sponsorer bjergbestigere i deres kamp om at bestige nogle af verdens højeste bjerge. Af flere omgange har The North Face hjulpet opdagelsesrejsende med at bestige bjergene i Himalaya.
I dag er The North Face en af største leverandør i USA af hardcore outdoorudstyr. De tilbyder en omfattende samling af overtøj, skitøj, soveposer, pakker og telte. Op igennem 1990érne begyndte The North Face også at interessere for udviklingen af tøj og sko til vandring og trekking. Derfor mener Westwind ikke, at man kan komme udenom The North Face i vores webbutik.
Brandet udfordrer konstant grænserne for hvad deres tøj og sko skal kunne klare. The North Face har i dag et kæmpe produktprogram, som dækker alt lige fra vandring over outdoor til ski og løb/trekking.

The North Face

Yderligere information

Størrelse

Farve

,

  • Fri fragt ved køb over 700.-
  • Returlabel 29.-
  • Leveringstid 2-5 hverdage