fbpx

The North Face Dryzzle Futurelight Jakke M

The North Face Dryzzle Futurelight Jakke M

1.800 Kr.

da-m
  • M
  • L
  • X-Large
  • 2X-Large
bf-brun
  • Sort
  • Brun
Ryd

Beskrivelse

Jakken er konstrueret ved hjælp af nanospindeteknologi, der tilføjer luftgennemstrømning til en vandtæt membran for første gang. Derudover er den lavet af genanvendt polyester og imprægneret med en ikke-PFC holdbar vandafvisende finish, så den er også bæredygtig. Dette gør den ombyggede Dryzzle jakke til en pålidelig, sømforseglet skal i tre lag til aktive eventyr i våde og blæsende forhold. Den har en bagside i stretch-strik, der i modsætning til andre skaller, ikke føles kølig på bar hud. Den har en påsat, justerbar hætte, Velcro® ærmemanchetter og trykknaplukning for at holde kropsvarmen inde og vind og regn ude.

Brand

The North Face

The North Face:
The North Face er opkaldt efter den koldeste og mest ubarmhjertige side af et bjerg. 
Grundlæggerne af The North Face begyndte ironisk nok hele historien på en strand nær San Francisco.  Det var i 1966, hvor to entusiaster besluttede sig for at følge deres lidenskaber inden for bjergvandring og grundlagde en lille detailbutik med vandreudstyr. Senere begyndte de to grundlæggere selv af designe og producere noget af det udstyr, som de solgte i butikken. Op igennem 1960ërne begyndte de at interessere sig for mere ekstreme udfordringer og begyndte at sponsorer bjergbestigere i deres kamp om at bestige nogle af verdens højeste bjerge. Af flere omgange har The North Face hjulpet opdagelsesrejsende med at bestige bjergene i Himalaya.
I dag er The North Face en af største leverandør i USA af hardcore outdoorudstyr. De tilbyder en omfattende samling af overtøj, skitøj, soveposer, pakker og telte. Op igennem 1990érne begyndte The North Face også at interessere for udviklingen af tøj og sko til vandring og trekking. Derfor mener Westwind ikke, at man kan komme udenom The North Face i vores webbutik.
Brandet udfordrer konstant grænserne for hvad deres tøj og sko skal kunne klare. The North Face har i dag et kæmpe produktprogram, som dækker alt lige fra vandring over outdoor til ski og løb/trekking.

The North Face

Yderligere information

Størrelse

, , ,

Farve

,

  • Fri fragt ved køb over 700.-
  • Returlabel 29.-
  • Leveringstid 2-5 hverdage