fbpx

The North Face Rec. Suzanne Jakke W

The North Face Rec. Suzanne Jakke W

2.500 Kr.

  • S
  • M
  • L
  • X-Large
  • Sort
Ryd

Beskrivelse

The North Face Rec. Suzanne Jakke til damer

Funktionel 3-i-1 frakke fra The North Face.

Suzanne Triclimate Jacket har er en vand- og vindtæt yderjakke og en varm inderjakke. Jakken kan deles i 2, og dermed bruges hver for sig, eller sammen. På den måde får man en smart 3-i-1 jakke. 

Yderjakken har en smart to-vejs lynlås, der også kan lysnes op nede fra, hvilket er smart hvis man skal cykle. Jakken har trykknaplukninger og skjult ventilation på ryggen. Hætten på yderjakken kan lynes af. 

Inderjakken har et vendbar dunfoer, med en enkelt gennemgående lynlås der kan benyttes fra begge sider. Jakken er på den ene side glat, hvor den på den anden side har et quilt ligende udtryk.

Du får her en smart 3-i-1 jakken som du har mulighed for at bruge hele året rundt. 

Brand

The North Face

The North Face: The North Face er opkaldt efter den koldeste og mest ubarmhjertige side af et bjerg.  Grundlæggerne af The North Face begyndte ironisk nok hele historien på en strand nær San Francisco.  Det var i 1966, hvor to entusiaster besluttede sig for at følge deres lidenskaber inden for bjergvandring og grundlagde en lille detailbutik med vandreudstyr. Senere begyndte de to grundlæggere selv af designe og producere noget af det udstyr, som de solgte i butikken. Op igennem 1960ërne begyndte de at interessere sig for mere ekstreme udfordringer og begyndte at sponsorer bjergbestigere i deres kamp om at bestige nogle af verdens højeste bjerge. Af flere omgange har The North Face hjulpet opdagelsesrejsende med at bestige bjergene i Himalaya. I dag er The North Face en af største leverandør i USA af hardcore outdoorudstyr. De tilbyder en omfattende samling af overtøj, skitøj, soveposer, pakker og telte. Op igennem 1990érne begyndte The North Face også at interessere for udviklingen af tøj og sko til vandring og trekking. Derfor mener Westwind ikke, at man kan komme udenom The North Face i vores webbutik. Brandet udfordrer konstant grænserne for hvad deres tøj og sko skal kunne klare. The North Face har i dag et kæmpe produktprogram, som dækker alt lige fra vandring over outdoor til ski og løb/trekking.
The North Face

Yderligere information

Størrelse

, , ,

Farve

  • Fri fragt ved køb over 698.-
  • Returlabel 29.-
  • Leveringstid 2-5 hverdage