fbpx

The North Face Rec. Suzanne Jakke W

The North Face Rec. Suzanne Jakke W

Style: NF0A4SVP

2.500 Kr.

  • S
  • M
  • L
  • X-Large
  • 2X-Large
  • Sort
Ryd

Beskrivelse

The North Face Rec. Suzanne Jakke til damer

Funktionel 3-i-1 frakke fra The North Face.

Suzanne Triclimate Jacket har er en vand- og vindtæt yderjakke og en varm inderjakke. Jakken kan deles i 2, og dermed bruges hver for sig, eller sammen. På den måde får man en smart 3-i-1 jakke. 

Yderjakken har en smart to-vejs lynlås, der også kan lynes op nede fra, hvilket er smart hvis man skal cykle. Jakken har trykknaplukninger og skjult ventilation på ryggen. Hætten på yderjakken kan lynes af. 

Inderjakken har et vendbar dunfoer, med en enkelt gennemgående lynlås der kan benyttes fra begge sider. Jakken er på den ene side glat, hvor den på den anden side har et quilt ligende udtryk.

Du får her en smart 3-i-1 jakken som du har mulighed for at bruge hele året rundt. 

Brand

The North Face

The North Face - Når du vil have høj kvalitet Opkaldt efter den koldeste og mest ubarmhjertige side af et bjerg. Grundlæggerne af The North Face begyndte ironisk nok hele historien på en strand nær San Francisco.  Det var i 1966, hvor to entusiaster besluttede sig for at følge deres lidenskab. De havde begge en kæmpe interesse og viden inden for bjergvandring. Netop denne interesse dannede grundlag for deres første lille detailbutik med vandreudstyr. Senere begyndte de to grundlæggere selv af designe og producere noget af det udstyr, som de solgte i butikken. Op igennem 1960'erne begyndte de at interessere sig for mere ekstreme udfordringer. For eksempel begyndte de at sponsorere bjergbestigere i deres kamp om at bestige nogle af verdens højeste bjerge. Af flere omgange har The North Face hjulpet opdagelsesrejsende med at bestige bjergene i Himalaya. I dag er mærket en af de største leverandøre i USA af hardcore outdoorudstyr. De tilbyder et omfattende udvalg af overtøj, skitøj, soveposer og telte. Op igennem 1990érne begyndte de også at interessere sig for udviklingen af tøj og sko til vandring og trekking. Derfor mener Westwind ikke, at man kan komme udenom The North Face som outdoor brand. Derfor vil vi naturligvis også rigtig gerne tilbyde mærket på vores webshop til vores kunder. Brandet udfordrer konstant grænserne for, hvad deres tøj og sko skal kunne klare. De har i dag et kæmpe produktprogram, som dækker alt lige fra vandring over outdoor til ski og løb/trekking.
The North Face

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Farve

  • Fri fragt ved køb over 700.-
  • Returlabel 29.-
  • Leveringstid 2-5 hverdage