fbpx

The North Face Tball Vest W

The North Face Tball Vest W

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Beskrivelse

Hvad end du skal slå et telt op eller ud og vandre, er Thermoball vesten til damer fra The North Face en trofast følgesvend. Vesten er isoleret med 13 g. ThermoBall isolation, som gør vesten varmende og rar. Her får du altså en yderst praktisk og smart outdoorvest med ternede paneler og gennemgående lynlås. Modellen er figursyet hvilket gør den feminin og sporty, hvor en høj stand-up neck beskytter din hals mod vind og vejr. Ydermere får du to forlommer samt en inderlomme med lynlås.

100% nylon

Brand

The North Face

The North Face

Opkaldt efter den koldeste og mest ubarmhjertige side af et bjerg.
Grundlæggerne af The North Face begyndte ironisk nok hele historien på en strand nær San Francisco.  Det var i 1966, hvor to entusiaster besluttede sig for at følge deres lidenskab. De havde begge en kæmpe interesse og viden inden for bjergvandring. Netop denne interesse dannede grundlag for deres første lille detailbutik med vandreudstyr.

Senere begyndte de to grundlæggere selv af designe og producere noget af det udstyr, som de solgte i butikken.

Op igennem 1960’erne begyndte de at interessere sig for mere ekstreme udfordringer. For eksempel begyndte de at sponsorere bjergbestigere i deres kamp om at bestige nogle af verdens højeste bjerge. Af flere omgange har The North Face hjulpet opdagelsesrejsende med at bestige bjergene i Himalaya.

I dag er mærket en af de største leverandøre i USA af hardcore outdoorudstyr. De tilbyder et omfattende udvalg af overtøj, skitøj, soveposer og telte.

Op igennem 1990érne begyndte de også at interessere sig for udviklingen af tøj og sko til vandring og trekking. Derfor mener Westwind ikke, at man kan komme udenom The North Face som outdoor brand. Derfor vil vi naturligvis også rigtig gerne tilbyde mærket på vores webshop til vores kunder.
Brandet udfordrer konstant grænserne for, hvad deres tøj og sko skal kunne klare. De har i dag et kæmpe produktprogram, som dækker alt lige fra vandring over outdoor til ski og løb/trekking.

The North Face

Yderligere information

Størrelse

, , ,

Farve

  • Fri fragt ved køb over 700.-
  • Returlabel 29.-
  • Leveringstid 2-5 hverdage