fbpx

Whistler Jamba Skjorte W

Whistler Jamba Flannel Skjorte W

250 Kr.

  • 36
  • 38
  • 40
  • 42
  • 44
  • Beige
  • Koksgrå
Ryd

Beskrivelse

Lækkerog blød dameskjorte fra Whistler. Skjorten er med to praktiske forlommer på brystet, som lukkes med en knap og så er den med gennemgående knaplukning.

Smart og funktionel. Skjorten er størrelsessvarende

100% bomuld

Brand

Whistler

Whistler er et outdoor mærke som er bygget op omkring produktkategorierne: Skitøj, Regntøj, Softshell, Mid-layer, Accessories og støvler.
Kollektionen er designet i sæsonbestemte farver, med fokus på brugen af kontrastfarver. Vi arbejder målrettet på at udvikle Whistler produkter, der kombinerer komfort og funktionalitet, med kreative designs og klare farver.
Visionen med Whistler er at levere produkter med appellerende designs til fordelagtige priser.
TEST AF PRODUKTER: For at sikre en konstant høj produktkvalitet, tester SGD alle vigtige produkter hos SGS, verdens største test institut indenfor tekstiler og fodtøj.
LYNLÅS: SGD benytter YKK på langt de fleste produkter i hele det store sortiment. Anvendes der ikke YKK, vil der i stedet være anvendt SBS eller andre anerkendte lynlåse.
TAPE: For at et produktet er 100% vandtæt, skal alle sømmene (som min. alle kritiske sømme) på produktet være tapede. Det er vigtigt at den tape der bruges er stærk og samtidig elastisk, således at den kan tilpasses metervarens egenskaber. SGD anvender kun den bedste PU Tape. (Polyurethane tape)
W-PRO:SGD anvender W-Pro systemet til at definere kvaliteten af produkterne, i forhold til bl.a. vandtæthed og åndbarhed. W-Pro systemet giver et hurtigt og klart overblik over de vigtigste funktioner i produktet.
WP – MVP:For at et produkt kan betegnes som vandtæt, skal det som minimum have en vandtæthed på 3.000 mm. Hos SGD måler vi vandtætheden, efter 3 gange vask, hvilket giver forbrugeren en sikkerhed om at produktet opretholder dets kvalitet, efter det er tager i brug.
SUPPLIER:Vi er i konstant søgen efter de bedste fabrikker – de bedste materialer og de nyeste funktioner og teknologier.

Vi efterstræber høj kvalitet og funktionalitet i produkterne, hvorfor vi kun samarbejder med fabrikker med stor erfaring indenfor fremstillingssektoren.
Derfor – kombineret med vores lave driftsomkostninger– kan SGD levere produkter i høj kvalitet til attraktive priser.

Whistler

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Farve

,

  • Fri fragt ved køb over 700.-
  • Returlabel 29.-
  • Leveringstid 2-5 hverdage