Om Westwind

Blåvand 1985 – Tænk surfbrætter, våddragter og sportstøj. Det var udgangspunktet og sortimentet, da man åbnede dørene i den første WestWind butik for nu langt over 30 år siden.

Der er sket meget siden, og WestWind navnet pryder den dag i dag på hele 24 WestWind butikker fordelt rundt i Danmarks dejligste kystbyer. Her spænder vejret lige fra smukke solskinsdage med blide bølger til vilde dage med storm og skumsprøjt. Det kræver tøj, sko og udstyr af høj kvalitet, og det finder du hos WestWind.

WestWind gruppen har administration og lager i Varde og driver webshoppen www.west-wind.dk, 17 WestWind butikker, 4 WestWind Outlets, 2 WestWind Outdoor butikker, 1 WestWind Active og 2 Intersport butikker.

WestWind butikkerne har i dag et kæmpe udvalg af sports-, outdoor- og fritidsbeklædning, fodtøj og udstyr til outdoorlivet.

Sortimentet er tilpasset de enkelte butikker fra WestWind Sønderborg i syd til WestWind Skagen i nord, ligesom webshoppen kan tilbyde varer, der ikke nødvendigvis kan findes i alle butikker.

Hos WestWind køber vi samlet ind til vores mange afdelinger, og derfor kan vi altid tilbyde dig gode priser på de lækreste mærkevarer. Sortimentet spænder fra de mest populære brands i Danmark til både herrer, damer og børn til mange af de mærker, som de udenlandske turister i de mange kystbyer efterspørger. Om du handler på vores webshop eller i én af vores WestWind butikker, så har du altid 365 dages fuld returret. Dét synes vi er ordentlighed.

Hos os kan du altid finde de nyeste kollektioner med lækre vare fra Fjällräven, H2O, Hummel, Nordberg, Salomon, Asics, Kopenhaken og mange mange flere. Vi tilbyder tøj, sko og udstyr til en aktiv hverdag for hele familien.

Vi vil gerne favne bredt, og derfor kan du altid finde tøj og sko i forskellige stilarter hos os, ligesom vi bestræber os på at kunne tilbyde så mange forskellige størrelser som muligt; lige fra str. XS – 5XL.

Når du handler hos WestWind, vil vi gøre alt, hvad vi kan for at tilbyde dig det bedste udvalg, super service, høj kvalitet til en god lav WestWind pris.

Hos os vil du ikke opleve udsalg, kundeklub med specialpriser og lignende. Vi har simpelthen bare altid en fast, god lav pris til alle, uanset om du shopper i en af vores mange WestWind butikker eller online på vores webshop.

Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde det, du leder efter, så du kan gå ud og nyde både himmel og hav..