Nikwax Tx. Direct 1l. Imprægnering

Nikwax Tx. Direct 1l. Imprægnering

200 Kr.

  • 1 l.
  • Ingen farve
Ryd

Beskrivelse

Dit overtøj har brug for at få genskabt både åndbarhed og vandafvisende egenskaber, og derfor er det utroligt vigtigt at genimprenere efter ca. 5-6 ganges vask. Nikwax TX. Direct Wash-In 1 l. er den perfekte imprægnering til overtøj, da produktet er nemt at anvende og miljøvenligt men samtidigt genskaber åndbarhed og vandafvisning. Der er desuden tale om et økonomikøb, da du får mere for prisen end ved den normale størrelse på 300 ml.

Her fylder du blot væsken i sæbeskuffen ligesom med normal vaskemiddel – dosering og komplet vejledning findes på emballagen. Du kan med fordel vaske dit tøj med Nikwax Tech Wash inden impræneringsvasken, da det rengøer og renser overtøjet fuldstændigt.

Brand

Nikwax

Nikwax er et af de mest velkendte vaske- og imprægnerings midler på markedet. Deres udvalg er tilpasset så man både kan rense, vaske, pleje og beskytte både dit tøj og sko. De er udviklet til stort set alle slags materialer indenfor tekstil og læder. Gør dig selv den tjeneste og investere de ekstra penge i Nikwax plejemidler og brug dem regelmæssig, så vil du forlænge alle produkternes levetid væsentlig.
Nikwax

Yderligere information

Størrelse

Farve

  • Fri fragt ved køb over 698.-
  • Returlabel 29.-
  • Leveringstid 2-5 hverdage

Produkt forespørsel