fbpx

Nikwax TX-Direct 300 ml Imprægnering

Nikwax TX-Direct 300 ml Imprægnering

100 Kr.

  • 300 ml.
  • Ingen farve
Ryd

Beskrivelse

Åndbart, vandtæt tøj har størst sandsynlighed for at blive svedigt og vådt indeni, når det bruges under fugtige eller våde forhold. Hvis det ydre stof absorberer vand, kan tøjet miste op til 70% af sin åndbarhed. Derfor skal holdbar vandafvisning (DWR) på det ydre stof af din jakke vedligeholdes for at sikre komfort. Det vil gradvist fortage sig og skal så fornys med Nikwax TX.Direct®.

Når vi arbejder hårdt, sveder vi. Fordampningen af sved køler os ned så vi føler os godt tilpas. Men, når det regner, vil vi undgå at blive våde, så vi tager vandtæt overtøj på for at holde os tørre.
Det vandtætte stof skal tillade vanddamp at passere gennem stoffet, eller “ånde”, ellers kan vores sved ikke fordampe, hvilket resulterer i at vi overophedes og bliver våde fra kondens. Desuden, hvis det ydre stof i dit tøj absorberer vand og ‘gennemblødes’, vil dets åndbarhed blive reduceret, og få dig til at føle dig klam og våd.
Nikwax TX.Direct® tilføjer holdbar vandafvisning (DWR), som forhindrer vandabsorption, samtidig med at det opretholder åndbarhed og holder dine fødder tørre og behagelige.

Yderligere information

Størrelse

Farve

Brand

Nikwax

Nikwax er et af de mest velkendte vaske- og imprægnerings midler på markedet. Deres udvalg er tilpasset, så man både kan rense, vaske, pleje og beskytte tøj og sko. De er udviklet til stort set alle slags materialer indenfor tekstil og læder. Gør dig selv den tjeneste og investere de ekstra penge i Nikwax plejemidler og brug dem regelmæssig, så vil du forlænge alle produkternes levetid væsentlig.
Nikwax
  • Fri fragt ved køb over 700.-
  • Returlabel 29.-
  • Leveringstid 2-5 hverdage